Menu
Nieuwsoverzicht

Programma Koningsdag 2019 is bekend

9 april 2019

UDDEL – De Oranje Vereniging Uddel (OVU) heeft ook dit jaar voor Koningsdag een mooi programma in elkaar weten te draaien.

De dag zal begonnen worden met de aubade bij het Blanke Schot. In aanwezigheid van Burgermeester van Wingerden-Boers zullen we om 10:00 uur gezamenlijk deze dag openen. Aansluitend rond 10:30 uur begint de optocht. De OVU nodigt zoveel mogelijk kinderen uit om mee te doen, en er een mooi versierde en kleurige stoet van te maken.

Vanaf 13:30 uur zal het middagprogramma beginnen. Na het succes en de gezelligheid van vorig jaar is er ook dit jaar, i.s.m. een groep vrijwilligers, weer een zeskamp op poten gezet. We hebben een poule voor de jeugd (10-15 jaar) deze mogen gratis deelnemen, en voor de volwassenen (vanaf 16 jaar) voor deze teams is het inschrijfgeld €30,-

Er zijn al verschillende inschrijvingen binnen maar mocht je nog een team hebben meldt je gerust aan. Dit kan nog bij Geert van Lagen (0653890303) of bij Angelique Bronkhorst (0652580736) tot uiterlijk 16 april.

Ook is er aan de kleintjes gedacht voor hen zal er een springkussen zijn en een tent om te kunnen knutselen.

De dag zal afgesloten worden met een bbq, dus blijf gerust gezellig naborrelen en eten.

Oranje Vereniging Uddel hoopt op een geslaagde dag met een hoop sportiviteit en gezelligheid!

Foto: Bartus Vos 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX