Menu
Nieuwsoverzicht

Proef luiercontainer

20 november 2017

1

APELDOORN / UDDEL   –   Let op! Vanaf morgen 9.00 uur kan je je aanmelden voor de proef met een luiercontainer. De gemeente Apeldoorn doet dit in samenwerking met Cirulus Berkel. 

Heeft u kleine kinderen in de luiers? Of bent u als zelfstandig wonende oudere aangewezen op het gebruik van incontinentiemateriaal? Dan kunt u meedoen aan een proef van de gemeente waarbij u gedurende drie maanden luiers en incontinentiemateriaal gratis kan wegbrengen. De proef start op 1 januari en eindigt op 31 maart 2018.

Inschrijven kan alleen vanaf maandag 20 november om 9.00 uur tot en met 24 november om 24.00 uur. Per container kunnen maximaal 100 huishoudens zich inschrijven; in totaal kunnen dus 500 huishoudens meedoen. Zodra het maximum aantal inschrijvingen is bereikt, stopt ook de mogelijkheid tot aanmelden. Bij grote belangstelling kan dat dus eerder zijn dan 24 november.

Aan deelname zijn twee voorwaarden verbonden. U gaat akkoord met het beschikbaar stellen van uw contactgegevens gedurende de looptijd van de proef en u verleent uw medewerking aan de enquĂȘte na afloop.

Hoort u bij de eerste vijfhonderd? Dan ontvangt u direct een bevestiging, en later via de post een brief met instructies. Uw huidige pas wordt geschikt gemaakt voor gebruik van de luiercontainers of u ontvangt een nieuwe pas. Hoort u niet bij de eerste vijfhonderd? Ook dan ontvangt u direct bericht.

Na drie maanden sluiten ze de proef af en evalueren ze op de getoonde belangstelling, het gebruik van de containers en uw ervaringen. U ontvangt als deelnemer hiervoor een enquĂȘteformulier.

In Uddel komt een luiercontainer te staan in de dorpskern.

Aanmelden:  klik hier

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX