Menu
Nieuwsoverzicht

Prins Bernhard zoekt spelers en vrijwilligers

4 juli 2023

898x gelezen

UDDEL – Sporten is gezond en bij voetballen ben je lekker in contact met andere mensen. Bij sv Prins Bernhard wordt ruimte geboden voor nieuwe leden. Na de vakantie starten wij met het nieuwe seizoen. Dit is een mooie gelegenheid om u aan te melden bij onze mooie dorpsclub.

Waarom deze hobby zo leuk is?

Prins Bernhard is een gezellige dorpsclub dat naast prestatiegericht ook recreatief voetbal speelt. Of je nu senior, junior of pupil bent, iedereen is van harte welkom! De charme van een “Dorpsclub” is dan ook een sterk wapen van onze club waarbij we elkaar allen hart nodig hebben. Mocht je iets willen betekenen om als vrijwilliger aan de slag te gaan in plaats van te gaan voetballen ben je ook welkom. Een club zonder vrijwilligers kan niet bestaan. Naast voetbalwedstrijden en trainingen, organiseren we ook veel extra activiteiten.

Wat verwachten we als je bij Prins Bernhard komt voetballen?

Dat je het leuk vindt om tegen een balletje te trappen en met trots het oranje-wit zult dragen en je houdt je aan de regels van de club. Wat zou het geweldig zijn als je nu of in de toekomst ook iets extra’s voor de club zou willen doen.

Heeft dit uw interesse gewekt, stuur dan een mail naar info@svprinsbernhard.nl.

Daarna nemen wij direct contact met u op.

Bestuur sv Prins Bernhard

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX