Menu
Nieuwsoverzicht

Prins Bernhard hervat zaterdag de competitie

21 januari 2020

UDDEL – Zaterdag zal de competitie voor sommige teams hervat gaan worden. Prins Bernhard 1, 2 en de vrouwen komen dan in actie. De vrouwen gaan op bezoek bij Batavia ’90 in Lelystad. Prins Bernhard 2 speelt tegen VVOG 4 in Harderwijk.

Prins Bernhard 1 mag het thuis opnemen tegen SDS ’55 uit Wekerom, de nummer drie op de ranglijst. Op 1 oktober 1955 besloten een groepje voetballiefhebbers uit De Valk een voetbalvereniging op te richten. De nieuwe club kreeg de naam “Valkse Boys”. Al na 4 jaar fuseerden deze boys met de “v.v. Wekerom”. De nieuwe naam werd “v.v. S.D.S.’55. de Valk-Wekerom”. De afkorting SDS staat voor “Sterk Door Samenwerking” met als oprichtingsjaar 1955. In 1967 werd het eerste kampioenschap behaald. Dieptepunt was in 2014 toen de KNVB de club in februari uit de competitie nam vanwege een massale vechtpartij thuis tegen SC Oranje.

Wij hopen u allen te mogen begroeten op “Sportpark De Zandsteeg”. De wedstrijd tegen de Wekerommers begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Alex van Zijl uit Zwolle.

 

Tekst / foto: s.v. Prins Bernhard

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX