Menu
Nieuwsoverzicht

Prins Bernhard heeft de beste sportkantine in de regio

15 januari 2016

110x gelezen
2

UDDEL    –    “Voor een gastvrij ontvangst, goede bediening en het best getapte biertje in een sportkantine, kan je bij S.V. Prins Bernhard terecht”, zegt Heinelen. Deze sportkantine mag zich de beste van de regio Oost-Nederland noemen. De kantine in het clubhuis van S.V. Prins Bernhard is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en blinkt uit in gastheerschap, service en bierbehandeling. Wim Mulder, medebeheerder van S.V. Prins Bernhard, ontving hiervoor de Gouden Spatel van Ronald Beckers, Accountmanager Oost-Nederland van Heineken Nederland.

De verkiezing van de beste sportkantine van de regio is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van de bierbrouwer. “Al meer dan tien jaar helpen we Nederlandse horecazaken naar kwaliteit in gastheerschap, service en bierhandeling. Dit jaar doen ook sportkantines mee. Zij hebben een training voor hun vrijwilligers in de eigen kantine gedaan”, vertelt Beckers.

Medebeheerder Peter Vermeer van S.V. Prins Bernhard is erg trots op de eretitel. ,,Het is geweldig dat we de beste sportkantine van de regio zijn. We doen mee aan het Goed Getapt programma om meer kwaliteit te kunnen leveren. Je merkt dat de sporters en bezoekers van de sportkantine dat waarderen. Samen met alle vrijwilligers zijn we enorm blij met deze bekroning. De Gouden Spatel krijgt een ereplaats in onze prijzenkast!”.

 

foto: Sjoerd Spendel

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX