Menu
Nieuwsoverzicht

Première eerste Veluwse Truckrun: Groot succes!

22 april 2024

1154x gelezen
2

UDDEL – Op zaterdag 20 april vond de langverwachte eerste editie van de Veluwse Truckrun plaats, een evenement dat mede mogelijk werd gemaakt door de vrijgevigheid van talloze sponsoren.

Met dankbaarheid kijken we terug op deze bijzondere dag, waar mensen met een beperking een onvergetelijke ervaring beleefden.

Uit de reacties van zowel de mensen met een beperking als de chauffeurs kunnen wij concluderen dat het voor een ieder een hele mooie dag is geworden. Het enthousiasme van de deelnemers was onderweg ook duidelijk te zien. En voor die blije gezichten doen we het.

Ondanks enkele regenbuien, brak ook de zon door, wat perfecte momenten creëerde voor het vastleggen van prachtige foto’s en filmpjes die de sfeer van de dag vastlegden.

Voor wie deze bijzondere dag wil herbeleven of erbij wil zijn in gedachten, nodigen we u uit een kijkje te nemen op veluwsetruckrun.nl, waarop de prachtige momenten zijn vastgelegd.

Nogmaals dank aan alle sponsoren, deelnemers en vrijwilligers die hebben bijgedragen aan het succes van deze eerste Veluwse Truckrun. Hun steun en inzet hebben het mogelijk gemaakt om deze dag te laten slagen.

Als laatste, maar zeker niet de minste, willen we onze oprechte dank uitspreken aan Navobi voor hun gastvrijheid bij het beschikbaar stellen van hun terrein en
faciliteiten.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX