Menu
Nieuwsoverzicht

Prachtige route gezelligheidsrit

5 mei 2018

88

UDDEL    –    Bevrijdingsdag, 5 mei, dan is er traditiegetrouw een gezelligheidsrit uitgezet door de Oranjevereniging. En de deelnemers konden genieten van een prachtige route over de mooie Veluwe. Het mooiste weer dan men maar wensen kan, zon en de bomen en struiken al volop in blad en dat was alleen al lust voor het oog, dat voorjaargroen in alle kleuren. Maar de 75 volwassenen en 35 kinderen die meededen aan de gezelligheidsrit moesten goed opletten, want onderweg waren er op bomen de nodige vragen bevestigd die beantwoord moesten worden. En er zaten pittige vragen bij. 

De route ging vanuit Uddel, start was bij Het Blanke Schot, via de Oudendijk richting de parkeerplaats op de Stakenberg waar een controlepost was. Daar moest men aan een mini rad van fortuin draaien. Onderweg kwam men ook nog andere papieren aan bomen tegen. Wat misschien voor sommigen verwarrend was. Maar die waren van een rit georganiseerd vanuit Elspeet, en die hadden ook een controlepost op de Stakenberg. Dus zaten ze van Uddel en Elspeet gebroedelijk bij elkaar.

Verder was er nog een controlepost op een parkeerplaats bij Nunspeet, richting Epe. Daar moest gedart worden en vragen beantwoord worden. Hier vandaan ging men over Gortel / Vierhouten weer richting Uddel waar als afsluiten van deze gezellige en mooie rit een bingo werd gehouden in Het Blanke Schot.

Onder de deelnemers was een jarige, Ab van de Steeg is 75 jaar geworden 5 mei. Gefeliciteerd.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX