Menu
Nieuwsoverzicht

Prachtige resultaten kleurwedstrijd Koningin Wilhelmina Hof

19 mei 2021

10

UDDEL – De Stichting Ontmoetingscentrum Koningin Wilhelmina Hof bestaat deze dagen 25 jaar. En ter gelegenheid hiervan hadden de leerlingen van de Prins Willem-Alexanderschool en de Rehobothschool in Uddel een kleurplaat gekregen om die naar eigen inzicht in te kleuren.

Al de ingeleverde kleurplaten zijn opgehangen in de zaal van de Wilhelminahof aan de Uttilochweg, wat een kleurrijke zaal opleverde. Maar ja, dan moet er nog een jury zijn om al die kleurplaten te beoordelen, wie de mooiste heeft gemaakt. De kinderen uit Uddel hadden er ware kunstwerken van gemaakt. De ouderen uit Uddel, de bezoekers van de dagopvang, waren de jury. Een prachtige manier om generaties bij elkaar te brengen. En òf de bezoekers van de dagopvang hun taak serieus namen; ze gingen met pen en papier alle kleurplaten langs en gaven er een cijfer aan. Dat leverde zes winnaars op…

Woensdagmiddag 19 mei was het moment dat de gelukkigen hun prijs in ontvangst mochten nemen. Samen met hun moeder waren ze naar de Wilhelminahof gekomen. Aan de gezichtjes was te zien dat ze het een spannend moment vonden; een prijs mogen ontvangen. Niemand minder dan de voorzitter van de Stichting Ontmoetingscentrum Koningin Wilhelmina Hof reikte de prijzen uit. In een korte toespraak prees hij de kinderen met de prachtige kleurplaten die ze hadden ingeleverd en overhandigde hierna iedere winnaar hun welverdiende prijs.

De prijswinnaars zijn:
Groep 1 en 2:
1e prijs: Jana Alghezzawi
2e prijs: Julia de Jong

Groep 3,4 en 5:
1e prijs: Linde Bronkhorst
2e prijs: Evi van Rhee

Groep 6,7 en 8:
1e prijs: Mary-Lynn Geuze
2e prijs: Celeste van de Steeg

Tekst: Bartus Vos
Foto’s: Rita Hop (jurering) Bartus Vos (prijsuitreiking)

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX