Menu
Nieuwsoverzicht

Prachtige fietstochten over de Veluwe met de Uddelse fietsdriedaagse.

2 juni 2016

2

UDDEL    –    In de zomervakantie van 9 t/m 11 augustus 2016 is het weer mogelijk deel te nemen aan de 39e editie van de fiets driedaagse. Zin in een gezellig fietsuitje met het hele gezin Kom dan eens een dagje (of 3 dagen)  genieten tijdens de jaarlijkse fietsdriedaagse van Uddel! Tijdens dit evenement kunt u via drie prachtige fietstochten de Veluwe in de regio van Uddel verkennen.

De fietsroutes van 2016 zullen worden verreden op dinsdag 9 augustus, woensdag 10 augustus donderdag 11 augustus 2016

Prachtige, verrassende routes door de Veluwse landschappen, wij maken kennis met de Veluwse bossen en zien uitgestrekte vergezichten over de weide en heidevelden. Voor de afwisseling doen wij ook interessante stukjes van de Veluwse dorpjes aan. Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door onze sponsors Fietscity Dijkgraaf, Supermarkt Schouten en  Rabobank.

Nodigt U gerust Uw familie, vrienden en buren uit om samen met U te genieten van de mooie, afwisselende omgeving op de Veluwe. Ook elektrische fietsen en mountainbikes zijn van harte welkom.

Dinsdag en woensdag kan er worden gestart van 18.30 tot 20.00 uur en donderdag van 18.30 tot 19.00 uur  bij Dorpshuis  “Het Blanke Schot”  Garderenseweg 33 in Uddel, waar ruime parkeergelegenheid aanwezig is. Hier ontvangen de deelnemers de routebeschrijving . Na afloop van 3 dagen fietsen ligt er, op vertoon van een volle stempelkaart, voor de deelnemers een prestatiesurprise klaar. Laat u verrassen, u zult geen spijt hebben van uw deelname.

Bent u op vakantie en heeft u geen fiets bij u? Bij Fietscity Dijkgraaf in Uddel is het ook mogelijk om fietsen te huren, reserveer deze wel tijdig.

Kosten: Bij inschrijving vóór 6 augustus zijn de kosten € 3,00 voor deelnemers vanaf 16 jaar en € 2,00 voor kinderen tot 16 jaar. De kosten bij inschrijving op de startlocatie zijn € 4,00 voor deelnemers vanaf 16 jaar en € 3,00 voor kinderen tot 16 jaar, inclusief aandenken bij 3 dagen fietsen.

Meer informatie:
Stichting Sport- en Cultureel centrum Uddel (S.C.U.)

Garderenseweg 33 Uddel

www.blankeschot .nl  –  Email: info@blankeschot.nl

Contactpersonen:    

S. Vermeer, Aardhuisweg 82, Uddel tel. 06-23104023

A.de Ruiter, Aardhuisweg 52, Uddel tel. 06-46493681

Of U één dag ,twee dagen of alle dagen mee komt fietsen:

U BENT VAN HARTE WELKOM!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX