Menu
Nieuwsoverzicht

Prachtige cheque voor Koningin Wilhelmina Hof

1 juli 2017

586x gelezen
3

UDDEL   –   Zaterdag 1 juli heeft de Christelijk Gemengde Zangvereniging “Con Amore” een bedrag geschonken van € 2.250,- aan Stichting Zorgsteunpunt Koningin Wilhelmina Hof. Con Amore heeft op haar vergadering van 3 april jongstleden officieel de vereniging opgeheven en besloten dit bedrag te schenken aan de Koningin Wilhelmina Hof.

Namens het bestuur van de zangvereniging maakte voorzitter Johan van Sabben in de Koningin Wilhelmina Hof het prachtige bedrag bekend en overhandigde het aan het bestuur van de Koningin Wilhelmina Hof, vertegenwoordigd door voorzitter Kees Zwaan en penningmeester Erik van Lagen.

“Hoewel de achterliggende reden van de schenking verdrietig is, is de Koningin Wilhelmina Hof wel blij verrast dat zij dit grote bedrag hebben mogen ontvangen. Het geld willen we gaan besteden voor het opnieuw bekleden van de stoelen in de ontmoetings- en dagbestedingsruimten,” aldus voorzitter Kees Zwaan.

tekst: Koningin Wilhelminahof

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX