Menu
Nieuwsoverzicht

Prachtig wandelweer eerste avond Avondwandeldriedaagse Uddel

15 mei 2018

193

UDDEL     –    Het kon niet mooier de eerste avond van de wandeldriedaagse in Uddel. Prachtig wandelweer en een prachtige route die door het Kroondomein ging. 

De eerste avond gingen 337 wandelaars van start, men kon 5, 10 of 15 km lopen. Een groep kinderen van de Prins Willem-Alexanderschool loopt ook dit jaar weer mee. Onderweg waren er controleposten waar men een stempel moest halen maar waar ook drinken werd aangeboden. Verschillende bedrijven uit Uddel leveren al jaren door sponsoring een mooie bijdrage aan de Uddelse Avondwandelsdriedaagse. Bij de organisatie, de Oranjevereniging Uddel zijn ze daar dan ook heel blij mee.

Wie geluk had kwam nog wat wild tegen en dat gebeurde. Een wild zwijn zag een vos op een fiets en vond dat maar niets en ging er als een haas vandoor.

De tweede avond waren 47 nieuwe inschrijvingen aan de Avondwandeldriedaagse. Deze avond ging richting het Uddelermeer waar ze klaar stonden met een lekkere appel en al kluivend aan de appel liep men richting Meerveld. Bij de Lageveldseweg stond de controlepost voor de 5 km wandelaars en ook daar kreeg men een versnaperiing in de vorm een lekker koekje. De 10 en de 15 km staken de Meervelderweg over en maakten een rondtrekkende beweging om Meerveld. Jammer dat er onderweg een richtingspaaltje voor de 15 km wandelaars was weggehaald. Ook de tweede avond had men weer prachtig wandelweer.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX