Menu
Nieuwsoverzicht

Prachtig volleybaltoernooi met een stralende zon

9 juni 2018

115

UDDEL    –    Menig zweetdruppel zorgde ervoor dat het gras genoeg vocht kreeg zaterdag 9 juni 2018 tijdens het Udeo Regiobank buitentoernooi bij het Blanke Schot in Uddel.

In de Amateurklasse begonnen zaterdagmorgen 12 teams het volleyballeytoernooi en 7 teams in de Champions Leaque de strijd om als winnaar van het toernooi de dag eindigen. Twee teams meer dan in 2017. Het was een prachtige dag, wat het weer betreft, kon niet mooier, maar ook wat sportiviteit betreft. De teams genoten en lieten soms voortreffelijk spel zien.

Er werden geen finales gespeeld wie aan het eind van de dag de meeste punten bijeen had geslagen mocht zich de winnaar noemen.

Bij de Champions Leaque wist Reinier Tuinen de titel te prolongeren. Tweede werd Apart Stel en als de derde plaats was voor de Regiobank.

In de Amateurklasse wist het team De Batties de eerste plaats te bemachtigen en De Toppers werden tweede, hier werd het team Jansen en Co derde. De organisatie van Volleybalvereniging Udeo uit Uddel heeft weer een geweldige prestatie geleverd met dit buitentoernooi.

Na afloop stond de barbecue aan en kon men onder genot van een hapje en een drankje nagenieten van een mooie dag volleyballen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX