Menu
Nieuwsoverzicht

Prachtig Nieuwjaarsconcert jeugd Juliana

21 januari 2017

21

UDDEL    –   De jeugd van Muziekvereniging Juliana uit Uddel heeft zaterdagavond 21 januari haar ‘Nieuwjaarsconcert’ gehouden in Het Blanke Schot. De bezoekers werden verwelkomd met een glaasje ‘champagne’, dat hoort toch bij een nieuwjaarsconcert.

De jeugd gaf een mooi staaltje van hun muzikale kunnen ten gehore voor de aanwezigen, waaronder natuurlijk veel ouders en opa’s en oma’s. Ze hadden een prachtig programma dat ongeveer een uur duurde. Er was de nodige humor tussen muziekstukken door. Oude componisten, zoals Bach en Bizet, waren in ‘levende lijve’ aanwezig. Ze zorgden voor hilariteit in de antwoorden die gaven op de gestelde vragen. Een aantal jonge leerlingen van Juliana speelden een paar stukjes solo en lieten horen dat ze goed gevoel voor muziek hebben.

Het jeugdorkest werd bijgestaan door een paar ‘oude rotten’ in het vak van Juliana, maar de jeugd liet zich daardoor niet van de wijs brengen en lieten muziek horen waar menig oudere jaloers op zou worden.

De aanwezigen hebben genoten van een prachtig concert.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX