Menu
Nieuwsoverzicht

Prachtig jeugdtoernooi darten bij ’t Vossegat

29 december 2015

171x gelezen
19

UDDEL    –    Dinsdagmiddag 29 december was er voor de jeugd een darttoernooi georganiseerd bij ’t Vossegat in Meerveld (Uddel) door The Woody Darters. Er hadden zich 21 deelnemers ingeschreven en die kwamen niet aleen uit Uddel en omgeving, maar ook uit Apeldoorn en Zutphen. Men kon als koppel meedoen maar ook als single. Er was een winnaars en verliezersronde, dus keerden er velen met een mooie prijs huiswaarts aan het einde van de middag. Het was een lange middag als je de finale haalde. Velen hadden moeite om op de dubbel uit te gooien. Tussen de rondes kon men ook nog kijken naar de profs die in Engeland het wereldkamioenschap spelen, waar ze ongetwijfeld over dromen om daar ook eens te mogen spelen. Wie weet, want de hoogste uitgooier was met 125 punten, en dat lukt ze op het wereldkampioenschap niet eens altijd.

De toernooiwinnaar van het jeugdtoernooi komt uit Apeldoorn en is Tim Damhuis.

Het was een prachtig toernooi en bij ’t Vossegat en de The Woody Darters hebben ze ervoor gezorgd dat de jeugd een fijne middag heeft gehad in de kerstvakantie.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX