Menu
Nieuwsoverzicht

Positieve ontwikkeling voor Uddel

16 september 2016

365x gelezen
4

UDDEL   –   Het heeft een aantal jaren gekost, maar er is een start gemaakt voor het bedrijventerrein aan de Elspeterweg. Men is bezig met aanleg van de inrit van het bedrijventerrein. De inrit kon gelijktijdig met de werkzaamheden van de N310 worden gepland. Gert Hop van Uttiloch Vastgoed BV: “Het bestemmingsplan was reeds goedgekeurd , maar gisteravond, donderdag 15 september, is ook het Beeldkwaliteitsplan vastgesteld. Het plan is nu dus vastgesteld”. 

Volgende week woensdag worden de plannen gepubliceerd. Begin november van dit jaar zouden de plannen dan onherroepelijk kunnen zijn. “Daarna hopen we direct te starten met het aanleggen van de infra op het terrein. Het complete achterste gedeelte heeft inmiddels een bestemming. Verschillende Uddelse bedrijven hopen zich hier te vestigen. Daarmee blijkt dat in de behoefte is voorzien en kan het een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van ons dorp Uddel. De verwachting is dat in DV 2017 de realisatie haar beslag zal krijgen”, zegt Gert Hop

Het is een goed voor het bedrijfsleven en de werkgelegenheid in Uddel dat het bedrijventerrein er komt.

Kortom even mooie positieve ontwikeling voor Uddel!!!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX