Menu
Nieuwsoverzicht

Politie: let op tijdens komende vakantieperiode

12 juli 2019

5

UDDEL – Onlangs was de politie aanwezig bij de Viersprong om in gesprek te gaan met de inwoners van Uddel. Veel kinderen kwamen een kijkje nemen en een fotootje maken. Daarentegen viel de opkomst van jongvolwassenen, volwassenen en ouderen volgens wijkagent Esther Groeneveld, wijkagent in Uddel, Hoog Soeren en Wenum Wiesel, tegen. De aanwezige politie heeft slechts met enkele bewoners gesproken.

Voor de politie was het een geslaagde actie. ‘De politie heeft tijdens deze dagen en via sociale media veel informatie ontvangen van de inwoners van de gemeente Apeldoorn en daar kunnen we mee aan de slag,’ vertelt Esther Groeneveld.

De wijkagent heeft nog een boodschap met het oog op de komende vakantieperiode:

De vakantieperiode is in aantocht. Een fijne tijd om er even tussenuit te gaan.

Maar let op: ook inbrekers kijken uit naar deze periode; als veel mensen van huis zijn, slaan zij hun slag.

Daarom adviseert de politie: Doe alsof u thuis bent
• Laat een paar bekers en borden op aanrecht en eettafel staan
• Zorg dat iemand de post opruimt
• Gebruik verlichting en tijdschakelaars

En blijft u thuis, wees dan ook alert. Ziet of hoort u iets vreemds? Zoals een onbekende auto? Of een persoon op de uitkijk?
Aarzel dan niet en bel direct de politie. Bij spoed of heterdaad belt u 112 en anders 0900-8844. Zo kunnen we samen inbrekers de pas afsnijden!

Ik heb elke maandagavond spreekuur tussen 19.00 uur en 20.00 uur. (behalve tijdens de schoolvakanties of als een spoedsituatie zich voordoet en de meldkamer mij inzet.)

Via de site van de politie ben ik te vinden en kan je een contactformulier insturen. Daarnaast is een belletje naar de politie met een verzoek om terug gebeld te worden (bij afwezigheid) ook altijd een mogelijkheid.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX