Menu
Nieuwsoverzicht

Plein Basisschool Prins Willem-Alexander

24 maart 2017

2

UDDEL   –   Een paar weken geleden is er een stukje van het plein van de school vernieuwd. Na ongeveer 20 jaar was het hard nodig om er weer een mooi geheel van te maken. We zijn erg blij met het mooie resultaat.

Het is bekostigd door de barbecue die al eerder werd gehouden en de actie die we in de afgelopen weken hadden.
Donderdagavond 23 maart werd het bedrag bekend gemaakt, namelijk € 2107,97. Een fantastisch bedrag. We willen alle kinderen bedanken, maar ook iedereen die financieel heeft bijgedragen.

We denken ook aan de bedrijven die voor een gereduceerde prijs hun diensten of producten hebben geleverd, te weten The Stonediscounter uit Nunspeet, Gebroeders Moeke, Adriaan vd Steeg. Ook noemen we Boeve Tuintotaal die het aangelegd heeft.

Graag willen we het netjes houden! En daarom wijzen wij iedereen op de regels die ook zichtbaar aanwezig zijn op het gebouw:
Spelen op het plein mag buiten schooltijd, tot zonsondergang, t/m 14 jaar.

Bij spelen denken wij aan kinderen die op het plein spelen en niet op het dak van de school of het fietsenhok. We hopen dat ouders hier hun kinderen op willen aanspreken (i.v.m. veiligheid en schade aan het dak).

 

tekst en foto: Prins Willem-Alexanderschool

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX