Menu
Nieuwsoverzicht

Playbackshows Jeugdclub Uddel dit jaar weer een succes

4 april 2022

936x gelezen
12
UDDEL – Afgelopen weekend mochten de artiesten weer opdraven voor twee spectaculaire playbackshows.
Vrijdagmiddag om 17.15 druppelden de eerste kinderen binnen. Aan de kostuums van de verschillende artiesten te zien, zag het er direct naar uit dat het een leuke avond zou gaan worden. Na bijna twee uur wachten, mocht Bibi met Kaboeja de avond aftrappen. Daarna kwamen onder andere de Mannen van Karrespoor, Ariane Grande en Mart Hoogkamer. De jury had het deze avond erg moeilijk om een keuze te maken wie de winnaar ging worden van de kinderplaybackshow 2022. Uiteindelijk won Lieke Bronkhorst als Miss Montreal met het nummer ‘Door de wind’. Het is haar tweede overwinning. Het podium werd aangevuld met op de 2e plaats Bibi met ‘Kaboeja’ en op de 3e plaats Davina Michelle en Armin van Buuren met ‘Hold on’.
Het niveau was erg hoog deze avond en we zijn trots op de kinderen die het aandurfden om voor een volle zaal het podium te betreden. Goed gedaan!
Op zaterdagavond was de volwassen playbackshow. Ook zij hadden veel voorbereidingswerk gedaan om te proberen om met de wisselbeker naar huis te kunnen gaan. De avond werd geopend door de winnaar van de vrijdagavond: Miss Montreal. Vervolgens kwamen er 13 leuke acts die het publiek op stelten zetten. Snollebollekes liet het publiek van links naar rechts gaan en Ricchi e Poveri kreeg de lachers op zijn hand met zijn workout op het podium.
Voor beiden was het niet genoeg om een plek op het podium te bemachtigen. De winnaar van de volwassen playbackshow was Jennifer Lopez met Ain’t your mama’. Het podium werd compleet gemaakt met een 2e plek voor de Dolly Dots met ‘She’s a liar’ en een 3e plek voor de Alpenzusjes met hun medley. De originaliteitsprijs werd gewonnen door Mart Hoogkamer met zijn dames met ‘Ik ga zwemmen’
“Namens de Jeugdclub willen wij alle mensen bedanken die deze avonden tot een succes hebben gebracht. Na een tweetal jaar zonder playbackshow, bleek wel weer hoe erg een ieder toe was aan een feestje in het Blanke Schot.”
Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX