Menu
Nieuwsoverzicht

Playbackshow kinderen en volwassenen op 1 en 2 April

9 februari 2022

521x gelezen
playbackshow

UDDEL – Naarmate het meer duidelijk wordt dat er mogelijk steeds meer versoepelingen komen van de maatregelen, hebben we besloten dat we binnenkort zowel de kinderplaybackshow (vrijdag 1 april) als de volwassen playbackshow (zaterdag 2 april) organiseren. Na een tweetal jaren zonder playbackshow, lijkt er in de komende tijd genoeg ruimte te zijn om beide playbackshows te organiseren!

Voor de kinderen
Wil je meedoen? Stuur vóór 27 februari een berichtje naar Marlou Pul (06-52287814) met de naam/namen en leeftijd van de deelnemers, en de titel en artiest van het nummer.

Voor de volwassenen
Wil je meedoen? Stuur vóór 27 februari een berichtje naar Marlou Pul (06-52287814) met de naam/namen van de deelnemers, en de titel en artiest van het nummer. Heb je je ook al opgegeven voor de editie van afgelopen november? Meld je dan nogmaals aan voor deelname om miscommunicaties te voorkomen.

Ondanks de positieve vooruitzichten, willen we benadrukken dat beide avonden georganiseerd worden onder voorbehoud van de op dat moment geldende maatregelen en het aantal deelnames. Bij te weinig deelnames, moeten we helaas besluiten om het evenement te cancelen.

We hopen dat jullie er zin in hebben, en laten we er met z’n allen een groot feest van maken!

De Jeugdclub

Flyer aanmelding playbackshow 2022

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX