Menu
Nieuwsoverzicht

Plattelandsvrouwen vieren 60-jarig bestaan

15 februari 2020

272x gelezen
2

UDDEL – Woensdagavond werd tijdens de jaarvergadering over 2019 van Plattelandsvrouwen Uddel stilgestaan bij het jubileum van de vereniging. 60 jaar geleden werd de vereniging opgericht in de huiskamer van familie van Essen: Nederlandse Bond van Plattelandsvrouwen afdeling Uddel. In 2003 is de vereniging uit de bond gestapt en zelfstandig doorgegaan als Plattelandsvrouwen Uddel.

Dit heuglijke feit werd gevierd met koffie en gebak en een hapje en drankje. Tevens werden twee trouwe leden gehuldigd. Geertje Evers voor haar 40-jarig lidmaatschap en Tanny van der Wiel was 12½ jaar lid.

Van september t/m mei komen de dames iedere tweede woensdagavond van de maand om 19.30 bij elkaar in dorpshuis het Blanke Schot. Er word dan een spreker uitgenodigd of gezellig iets creatiefs gedaan. Wilt u ook eens komen kijken of de vereniging iets voor u is? Dan bent u vrijblijvend van harte welkom!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX