Menu
Nieuwsoverzicht

Toneelgroep Plankenkoorts gaat de planken weer op in 2020

16 december 2019

534x gelezen

UDDEL – Wanneer je op een maandagavond in de wintermaanden dorpshuis Het Blanke Schot binnenloopt, heb je maar zo kans dat de lachsalvo’s je tegemoet komen vanuit de grote zaal. Er valt veel te lachen tijdens deze avonden, want er wordt gerepeteerd door toneelgroep Plankenkoorts. Dit seizoen bereiden zij zich voor op een ontzettend gaaf toneelstuk en er wordt nogal wat gevraagd van de spelers, souffleurs en regisseur. Ook de decorbouwers kunnen de handen uit de mouwen gaan steken, want de spelers hebben nog nooit een stuk gespeeld waar ook het decor zo’n grote rol speelt. Nu denkt u misschien; wat bedoelen ze hier nu weer mee?

Dan moet u de data 7, 8, en 15 februari 2020 gelijk noteren in uw agenda, want dit spektakel wilt u beslist niet missen. Het belooft in ieder geval een onrustige avond te gaan worden als u komt kijken, dat is zeker! Onder leiding van regisseur Reinard Schouten laten de leden van Plankenkoorts graag zien waar ze al deze maanden zo op geoefend hebben!

Tevens willen wij als toneelgroep u alvast hele fijne feestdagen en een goed en gezond 2020 toewensen.

Foto: Wouter van Middendorp

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX