Menu
Nieuwsoverzicht

Passie en Pasen concert Cantare in Uddel

28 maart 2022

590x gelezen

UDDEL – In de Stille week hoopt Mannenensemble Cantare op D.V. woensdag 13 april 2022 een Passie en Pasenconcert te houden in de Hervormde kerk te Uddel. Medewerkenden aan dit concert zijn André van Vliet (dirigent – piano), Marco den Toom (orgel), Laura van der Stoep (viool), Myrthe van Hulst (cello) en ds. A. Vonk Noordegraaf (meditatie)

Mannenensemble Cantare bestaat uit een groep enthousiaste mannen met verschillende achtergronden die één ding gemeen hebben en dat is hun passie voor zingen. Onder leiding van André van Vliet zijn ze bereid om door hard te werken, het muzikale niveau op een zo hoog mogelijk peil te brengen. Ze mogen zingen van de rijke boodschap van Gods genade en zo de lofzang gaande houden.

Het gevarieerde programma tijdens dit concert gaat van Goede Vrijdag en Stille Zaterdag naar Paaszondag. De liederen bestaan onder andere uit traditionele werken, werken van André van Vliet en enkele buitenlandse componisten.

U bent van harte welkom bij dit prachtige concert. De toegang is vrij, er wordt een collecte gehouden. Aanvang concert: 20:00 uur. Adres: Garderenseweg 2 in Uddel

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX