Menu
Nieuwsoverzicht

Pannenkoekenhuis Holle Bolle Gijs geopend

11 juni 2015

18

UDDEL   –   Na weken van hard werken was dan donderdagmiddag om vier uur zo ver. Pannenkoekenhuis Holle Bolle Gijs aan de Elspeterweg 61 werd officieel geopend met het doorknippen van een lint. Er stonden al veel kinderen te wachten om naar binnen te mogen waar ze hun kleurplaat konden inleveren ter gelegenheid van de opening van het pannenkoekenhuis. Jan Klarenbeek en Henriet Hofman samen met Patrick Boeve kijken met plezier naar het behaalde resultaat. Ze hebben er alles aan gedaan, samen met alle hulp die ze gehad hebben om er een gezellig en smaakvol pannekoekenhuis van te maken, en dat is ze gelukt. Vanaf vrijdag 12 juni is jong en oud er welkom om te smullen van de heerlijke pannekoeken. Ook voor kinderpartijtjes, verjaardagen, kan men er terecht. Via facebook kon men zich opgeven om gekozen te worden, wie de eerste pannenkoek van Holle Bolle Gijs mocht komen eten. Deze eer viel te beurt aan Aline Hop, zij zal zeker ontvangen zijn door Holle Bolle Gijs, die zelf ook aanwezig was bij de opening.

Het was een stralende, zonnige dag tijdens de opening, Pannenkoekenhuis Holle Bolle Gijs is ook een zonnige toekomst toegewenst.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX