Menu
Nieuwsoverzicht

Pannenkoekdag bij Uddel Samen

17 maart 2023

1111x gelezen
7

UDDEL – Het was vrijdag 17 maart Nationale Pannenkoekdag, wat een initiatief is van Tefal en Koopmans. Er doen meer dan 1000 scholen aan mee op voor ouderen pannenkoeken te bakken.

Ook bij Uddel Samen hebben ze in samenwerking met de Rehobothschool deze dag meegedaan. Juf Thomassen heeft de aanmelding gedaan bij de organisatie en die stuurt dan een pakket met pannenkoekpannen, 10 pakken Koopmans pannekoekenmix, tafelkleden, servetten en koksmutsen.

Dus gingen de leerlingen van de Rehobothschool vrijdagmorgen vol enthousiasme aan de slag in de Wilhelminahof om de lekkerste pannenkoeken te bakken voor de ouderen van Uddel. En lekker waren ze, je zag aan de gezichten dat er werd genoten van de pannenkoeken. Aan het einde was er dan ook een welverdiend applaus voor de pannenkoekenbakkers en baksters.

Zo waren er twee mooie dagen, 16 en 17 maart, waarop de jongeren zich inzetten voor de ouderen in ons dorp. Men geniet van elkaars aanwezigheid door dat men wat voor elkaar mag betekenen.

Met dank ook aan de Prins Willem-Alexanderschool en de Rehobothschool die deze dagen daarin een belangrijke en mooie bijdrage hebben geleverd.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX