Menu
Nieuwsoverzicht

Paardrijvereniging De Hunneruiters ontvangt prijs van wethouder Mark Sandmann

27 januari 2018

1

UDDEL / APELDOORN    –   Bijna 1 miljoen blikjes en flesjes! Dat is wat 75 Apeldoornse verenigingen het afgelopen jaar hebben verzameld met de Go€dbezig-actie. Met veel enthousiasme gingen ze de strijd aan met zwerfafval. Door wethouder Mark Sandmann zijn acht verenigingen in het zonnetje gezet.

Onder die acht behoorde ook de Paardrijvereniging De Hunneruiters uit Uddel. Zij zijn een kleine vereniging, maar vielen op door hun bevlogenheid en creaiviteit. Zij doen mee onder de noemer ‘Heel Apeldoorn Rein’, maar zij zorgen voor “Heel Uddel Rein’.

De actie is goed voor de clubkas, want verenigingen krijgen een vergoeding van € 0,05 per blikje of flesje. Wethouder Mark Sandmann is blij met deze inzet. ,,We zien dat verenigingen heel actief zijn in het opruimen van zwerfafval. De actie zorgt niet alleen voor bewustwording over zwerfafval maar de ingezamelde blikjes en flesjes krijgen ook een tweede leven door recycling. Een win-win situatie dus.”

Hunneruiters gefeliciteerd, deze prijs is een mooie opsteker voor jullie vereniging. Een teken dat jullie goed bezig zijn.

Foto: facebook De Hunneruiters

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX