Menu
Nieuwsoverzicht

Paardenzorgcentrum opgelucht: geen vreugdevuur langs Staverhul

19 december 2019

288x gelezen

UDDEL – Het vreugdevuur tijdens Oud en Nieuw zal toch niet op locatie Staverhul plaatsvinden, maar in een weiland langs de Harderwijkerweg. In een interview met Omroep Gelderland vertelt burgemeester Ton Heerts dat de vergunning voor het vreugdevuur is verleend voor de locatie Harderwijkerweg.

Op die locatie was vorig jaar ook het nieuwjaarsvuur. Voor paardenzorgcentrum De Wildtshof is het een grote opluchting. Tussen de Harderwijkerweg en de stal liggen nog enkele huizen en een bomenrij. ‘Vorig jaar was het wel spannend, maar dat was nog te doen,’ vertelt Karin Jefferson van de Wildtshof.

Voor de jongeren maakte de locatie niet heel erg veel uit. ‘Voor hen is het vooral belangrijk dat het vuur er komt,’ vertelde Angelique Bronkhorst van de Oranjevereniging al eerder. En dat vreugdevuur gaat er in ieder geval zoals het er nu naar uit ziet ook komen.

Zie ook: Paardenzorgcentrum schrikt van plannen vreugdevuur

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX