Menu
Nieuwsoverzicht

Ouderenmiddag 16 oktober

9 oktober 2019

Beste ouderen van Uddel, Meerveld en Nieuw-Milligen,
Ja, het is alweer oktober dus onze volgende Ouderenmiddag staat op het programma voor woensdag de 16e. Dan komt de heer Henk Hietbrink ons alles vertellen en laten zien over ooievaars. Gelukkig zien we deze prachtige vogel steeds meer in de weilanden van Nederland, hij is wel heel bekend.
Henk Hietbrink vertelt er graag over dus het belooft weer een fijne middag te worden. Alle ouderen van Uddel, Meerveld en Nieuw-Milligen zijn weer van harte welkom in de Wilhelminahof, van 14.00 tot 16.00 uur. Koffie/thee kosten 50 cent en ook gaat de (vrijwillig) soosbus rond. Subsidie krijgen we niet meer dus we zijn afhankelijk van wat we krijgen. En we zijn overal blij mee want alle kleine beetjes helpen eraan mee om iedereen fijne middagen te bezorgen.
Kom gerust, net als de ooievaars op deze foto, enthousiast naar de Wilhelminahof toe om te horen wat de heer Hietbrink allemaal te vertellen heeft over deze fraaie vogels!
Graag tot ziens!

Secretaris: Veenkamp 111, 0577 401741

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX