Menu
Nieuwsoverzicht

Orgelcentrum Uddel geopend

8 januari 2016

163x gelezen
5

UDDEL    –    Vrijdag 8 januari heeft Gerrit van Kolk zijn zaak, ‘Orgelcentrum Uddel’, geopend aan de Heegderweg 23. Gerrit een ‘orgelman in hart en nieren’ miste op dit gedeelte van de veluwe een orgelzaak. Er zijn hier veel liefhebbers van het orgelspel en er zijn ook veel mensen waar een orgel in huis staat. Lang was er in Voorthuizen een zaak, waar hij veel kwam, maar die gaat sluiten. Dus kwam er ruimte om zelf een zaak te beginnen, bij zijn woning. Samen met Verhoog uit Nijkerk heeft Gerrit van de Kolk dit filiaal van Verhoog geopend. Vrijdag 8 en zaterdag 9 januari is ook de talentvolle organist Gert van Hoef uit Barneveld aanwezig. Hij laat de orgels ‘zingen’ en vult de ruimte met zijn prachtige orgelspel. Een plezier om naar te luisteren. Gerrit van de Kolk heeft vertrouwen in de toekomst met zijn nieuwe zaak. “Men kan voor elk merk hier terecht, en die een piano of vleugel willen aanschaffen kunnen ook hier terecht”, zegt Gerrit van de Kolk. Op zijn 70e is hij nog begonnen aan een carriëre als zakenman.

Iedere vrijdag is het ‘Orgelcentrum Uddel’ open van 13.00 – 21.00 uur en iedere zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Er kan ook een afspraak gemaakt worden buiten deze uren.

Uddel is een dorp met veel ondernemers en daar is er weer één bijgekomen.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX