Menu
Nieuwsoverzicht

Oproep Uddels Belang omtrent het coronavirus en de beperkingen

16 maart 2020

Beste mede-dorpsbewoners,

Het coronavirus gaat ook ons dorp niet voorbij. Er bereiken ons al signalen van mensen die besmet zijn en daardoor ook ziek zijn. Laten we alstublieft de adviezen van overheid (regering en gemeente) en RIVM goed in acht nemen. Het is belangrijk om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken, maar vergeet niet dat mensen uit de risicogroepen wel levensmiddelen nodig hebben. Kijk wat je kan doen voor je buren met inachtneming van de hygiƫne maatregelen. Laten we elkaar in Uddel, Meerveld en Nieuw-Milligen zo goed mogelijk helpen.
Ook gemeente Apeldoorn bied hulp aan in gevallen waar het helemaal mis dreigt te gaan. In een telefonisch overleg vandaag met de gemeente is ons gevraagd om problemen te signaleren en door te geven. Dat kunnen wij als bestuur niet alleen, daarvoor hebben we ieders hulp nodig. U kunt ons bereiken via de bekende mailadressen voorzitter@uddelsbelang.nl en secretaris@uddelsbelang.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-53837058.

Met vriendelijke groet,

Frank van de Kolk
Voorzitter Uddels Belang

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX