Menu
Nieuwsoverzicht

Opnieuw vespers in de Hervormde Kerk

9 april 2019

UDDEL –  Ook dit jaar zullen in de Goede Week weer vespers worden gehouden in de Hervormde Kerk in Uddel. Eerder is gebleken dat deze diensten voorzien in een grote behoefte.

De vespers zullen worden gehouden op 15, 16, 17 en 18 april. Een ieder is van harte welkom.

 

Zie onderstaand bericht voor meer informatie:

Ook dit jaar zullen in de Goede Week weer vespers worden gehouden in de Hervormde Kerk. Voorheen is gebleken dat die voorzien in een grote behoefte. Ook nu hopen we weer velen te ontmoeten in deze bijeenkomsten waarin we gedenken de weg die Jezus Christus is gegaan om zondaren te behouden. Op maandag 15 april is de eerste vesper, die wordt gehouden om 20:00 uur (in verband met de paasviering van school in de kerk). Dinsdag 16 april, woensdag 17 april en donderdag 18 april zullen de vespers gehouden worden om half acht. De ingang van de kerk is onder de toren. U en jij bent van harte welkom. We bidden om gezegende bijeenkomsten waarin de genade van Jezus Christus in Zijn lijdensweg centraal zal staan.

Foto: Wikimedia Commons / Michielverbeek

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX