Menu
Nieuwsoverzicht

Opening nieuwe opslaghal Alpuro Breeding

24 juni 2019

4

UDDEL – Afgelopen vrijdag 21 juni 2019 is de nieuwe hal van Alpuro Breeding geopend. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het realiseren van een nieuwe opslaghal van Alpuro Breeding. Het totaal-concept van Alpuro Breeding voorziet de melkveehouder in vrijwel alles wat hij/zij nodig heeft voor een geslaagde kalveropfok. Ze gaan niet alleen voor kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook deskundig advies en begeleiding.

De laatste vijf jaar is het bedrijf dan ook enorm gegroeid, in binnen- en buitenland. Herbert Bouwers, directeur: ‘We zijn in de oude hal uit ons jasje gegroeid’. Tussendoor heeft Alpuro Breeding opslag op verschillende locaties gehad, maar nu kan er tevreden gekeken worden naar de nieuwe hal. Alles op één plek bij elkaar. ‘We zijn ontzettend blij dat het nu af is, het is veel overzichtelijker en we kunnen onze klanten een nog betere service leveren op deze manier’, zegt Herbert.

Bron: Alpuro Breeding

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX