Menu
Nieuwsoverzicht

Open Vrouwenochtenden een succes

8 mei 2019

1

UDDEL – Na 3 zeer geslaagde ochtenden te hebben gehad zijn we ons nu aan het voorbereiden op de laatste Open Vrouwenochtend voor dit seizoen! Deze ochtend zal plaatsvinden op DV maandag 13 mei. Wederom zijn alle vrouwen van harte uitgenodigd, nu voor een heerlijke high tea. Tijdens deze gezellige en informele ochtend is er een stukje bezinning in de vorm van een kletspot. We hopen op een fijn samenzijn!

Tijd: van 9:30 tot 11:30 met inloop vanaf 9:00. Jullie zijn van harte welkom in de zaal van de kerk, Garderenseweg 2. Voor de kleine kinderen die meekomen is er oppas. De ochtenden zijn kosteloos echter wordt een vrijwillige bijdrage van harte aanbevolen om deze ochtenden in stand te houden.

Ook zijn we ons al aan het voorbereiden op het volgend seizoen. De invulling voor de oppas is nog niet helemaal rond voor dit seizoen. Graag vragen we jullie aandacht om mee te denken. Wellicht dat jullie iemand weten die zich daartoe bereid voelt. Wanneer dit het geval is kunnen jullie je wenden tot de organisatie. Bij voorbaat dank.

Graag zien we jullie DV maandag 13 mei!

Hartelijke groet,

Annemieke, Wiljanne (0618125138) Henriette (0637011331) en Jacolien

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX