Menu
Nieuwsoverzicht

Open bedrijvendag in Uddel groot succes

9 september 2017

156

UDDEL     –    Zaterdag 9 september 2017 was het een gezellige drukte langs de wegen in Uddel. Velen gingen te voet, of met de fiets, anderen gingen met de bussen die in Uddel reden. Uddel had deze dag een eigen lijndienst. Ongekende luxe.

Het was de Open Bedrijvendag die al deze mensen in de been bracht om de deelnemende bedrijven te bezoeken. De bedrijven hadden alles uit de kast gehaald om er een mooie dag van te maken voor de bezoekers. En dat is zeker gelukt. Het weer werkte mee en dat zorgde er mede voor dat de bedrijven over belangstelling niet te klagen hadden.

Er was wat te proeven, de koffie stond klaar en men kon bij verschillende bedrijven in de ‘keuken’ kijken, hoe men werkt en dat dan hygiĆ«ne een belangrijke zaak bij het productieproces, zoals bij de bakker en de slager. Zonder haarnetje mocht je niet naar binnen. Voor de kinderen hadden de bedrijven ook leuke actie’s en kon men soms actief aan het werk.

Wethouder Mark Sandmann van de gemeente Apeldoorn heeft de bedrijvendag ook bezocht en bij slager Boeve heeft hij eigenhandig worst gemaakt. Hij had het snel onder de knie. Wethouder Mark Sandmann is regelmatig te gast bij bedrijven in de gemeente Apeldoorn en het was voor hem een mooie gelegenheid om het Uddelse bedrijfsleven te leren kennen op deze Open Bedrijvendag.

Het was een mooie dag voor de bedrijven en zeker ook voor de bezoekers. De organiserende Ondernemersvereniging Uddel mag tevreden terugkijken op deze dag. 

De foto’s van het nieuwe benzinestation TinQ komen van Van de Kolk.

Filmpje:  klik hier

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX