Menu
Nieuwsoverzicht

Open Bedrijvendag groot succes!

14 september 2024

2734x gelezen
34

UDDEL – Zaterdag 14 september 2024, de Open Bedrijvendag in Uddel. Een dag waarvoor veel ondernemers het hele jaar al druk zijn geweest. Met succes! Meer dan 50 bedrijven openden hun deuren en boden jong en oud diverse activiteiten aan, veelal onder het genot van een hapje en drankje. Een mooie gelegenheid om achter de schermen te kijken bij de verschillende bedrijven. Het weer was prachtig en dat maakte dat de bedrijven op genoeg belangstelling konden rekenen, te voet, met de fiets of met de pendelbussen.

Wethouder Nick Derks kwam ook een kijkje nemen bij de verschillende bedrijven.

Een van de hoogtepunten was natuurlijk de helikoptervlucht boven Uddel.
Van spijkerbroekhangen, racen in de F1 simulator, bidons schieten, een boekenlegger maken en nog veel meer. Ook konden de kinderen stempels verzamelen bij verschillende bedrijven. Een volle ‘spaarkaart’ kon bij De Viersprong worden ingeleverd voor een ijsje.

Het was een mooie dag voor de bedrijven en de bezoekers. Dank aan alle bedrijven voor hun gastvrijheid en Uddel Onderneemt voor de goede organisatie!

Kijk mee met de foto’s en geniet nog even na. Volgende week zal er nog een fotoserie worden gedeeld.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX