Menu
Nieuwsoverzicht

Open Bedrijvendag 2024

7 februari 2024

1271x gelezen
2

UDDEL – In 2017 is voor het laatst een Open bedrijven dag georganiseerd binnen ons dorp. Dit jaar staat de Open bedrijven dag weer gepland, zaterdag 14 september;

Voorlopige dagindeling:

• 9.00 uur: Rondrit ondernemers, dorpsgenoten wakker schudden
• 10.00 – 15.30: Bedrijven open
• 16.30 uur; Afsluitende gezamelijke BBQ

De OVU organiseert deze dag en verzorgt de communicatie, maar heeft verder geen faciliterende rol. Ieder bedrijf organiseert zijn eigen activiteiten. Ook voor niet-leden is het mogelijk deel te nemen.

Om de organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn onderstaande deadline’s van belang om in acht te nemen:

• 1 maart: Wil je deelnemen, dan dient de organisatie dit voor 1 maart te weten.
• 1 april: Voor 1 april geven de deelnemers duidelijkheid over de locatie van deelname.

In de bijlage is een formulier toegevoegd met verschillende deelname pakketten. Ook al doe je om welke reden dan met de dag zelf niet mee, dan waarderen we het enorm dat je wel met het eenvoudigste pakket mee doet, zodat je in beeld komt en deze dag wel ondersteunt die we doen voor Uddel. Daarnaast verwachten we van centrale plekken dat ze willen inzetten op de gold-versie deelname. Zo creëren we een eerlijke verdeling voor deze dag en maken we het voor iedereen mogelijk om op een goede manier deel te nemen!

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX