Menu
Nieuwsoverzicht

Opbrengst zomermarkt KWF

9 augustus 2023

909x gelezen
1

UDDEL – Kor heeft laten weten dat de  opbrengst van de zomermarkt, ondanks tegenvallende handdoek verkoop en na aftrek van de kosten standplaats, het mooie bedrag van € 154,05 heeft opgebracht. Kor bedankt allen die hieraan hebben bijgedragen namens de K.W.F.!

Wat Kor nog kwijt wil m.b.t. de handdoeken is het volgende: “Ik wil open en eerlijk zijn en daarom zeg ik altijd wat de handdoeken mij kosten (tot een paar maand geleden € 10,- en nu € 11,50 nadat ik diverse keren had gevraagd of het nog kon voor die prijs omdat alles duurder wordt zijn Jannetje en ik tot overeenstemming gekomen tot de huidige prijs, waarin ook haar sponsoring in is verwerkt). De handdoeken verkoop ik nog steeds voor € 20,- en vertel hierbij welk aandeel er naar de K.W.F. gaat.
Wat ik jammer vind, is dat er nu klanten in de winkel komen die denken dat zij iets vergelijkbaars ook voor die prijs kunnen kopen. Ik vind dit erg vervelend naar Het Winkeltje van Jannetje toe. Zij runnen de winkel niet om er geld bij in te schieten, dus is mijn oproep: betaal gewoon de redelijke prijs die er gevraagd wordt!”
Namens Kor alvast hartelijk dank!

Foto zomermarkt: Bartus Vos

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX