Menu
Nieuwsoverzicht

Opbrengst ZOA-collecte is 1483 euro

11 april 2019

UDDEL – Vrijwilligers hebben van 25 tot en met 30 maart jongstleden gecollecteerd voor ZOA in Uddel, Meerveld en Nieuw Milligen. De opbrengst van € 1483,- wordt gebruikt om slachtoffers van natuur- en oorlogsgeweld te ondersteunen. ZOA verleent noodhulp op plekken waar de nood het hoogst is, maar werkt ook aan wederopbouw.

Ruim 13.000 vrijwilligers hebben gecollecteerd voor stichting ZOA. De hulp van ZOA aan slachtoffers van natuur- en oorlogsgeweld is hard nodig. Wereldwijd zijn ruim 68 miljoen mensen op de vlucht. ZOA helpt hen met de opbrengst van de collecteweek door hen ter plekke of in een buurland op te vangen en noodhulp te bieden. Denk hierbij aan voedsel, schoon drinkwater en (tijdelijk) onderdak. Daarnaast worden ze geholpen om ook na een ramp hun leven weer op te bouwen.

ZOA bedankt alle collectanten en iedereen die heeft gegeven. Heeft u de collectant gemist? U kunt ook doneren door ‘ZOA’ te sms’en naar 4333 (eenmalig €1,50) of via www.zoa.nl/doneer

Foto: ZOA.nl

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX