Menu
Nieuwsoverzicht

Op bezoek bij de Prins Willem-Alexanderschool

17 maart 2023

805x gelezen
20

UDDEL – De bezoekers van de dagopvang van Uddel Samen in de Wilhelminahof gaan ook wel eens op bezoek in Uddel. Donderdagmorgen 16 maart waren ze te gast in de Prins Willem-Alexanderschool in Uddel. Om 10 uur werden ze allerhartelijkst ontvangen door juffrouw Roskam en de leerlingen met een kopje koffie en heerlijk eigen gebakken cake en cake met noten.

Bij de dagopvang hebben dezer dagen het thema ‘kunst’ op de agenda staan en dat onderwerp hadden de leerlingen van PWA-school ook als thema. Er werd verteld over Picasso en de leerlingen hadden ook prachtige eigengemaakte kunst tentoongesteld. De Uddelse ouderen waren dan diep onder de indruk wat de Uddelse jongeren hadden gemaakt. Er was ook een rondleiding door de school waar ook het thema ‘Kunst’ weer zichtbaar was gemaakt.

Bij Uddel Samen zijn ze blij met de samenwerking die er is met de drie scholen in Uddel. Het is prachtig om zo verschillende generaties met elkaar contact te brengen, en je ziet dat zowel de ouderen als de jongeren hiervan genieten, dat ze wat voor elkaar mogen betekenen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX