Menu
Nieuwsoverzicht

Onwelwording in vakantiehuisje na loze brandmelding

11 december 2019

241x gelezen
3

UDDEL – De brandweer is woensdagavond iets over half negen opgeroepen voor een keukenbrand in een vakantiehuisje op Landal Rabbit Hill. Ter plaatse bleek dat het loos alarm was. Wel bleek de huurder van het vakantiehuisje onwel te zijn geworden. Hij is door de hulpdiensten behandeld.

Elly (43) was samen met haar man Frank (53) en een vriend aanwezig in het huisje toen de brandweer en politie ter plaatse kwamen. ‘Mijn man wilde de deur opendoen maar viel. Hij is terminaal ziek en is waarschijnlijk door alle spanning en stress onwel geworden,’ vertelt de geschrokken Elly.

De brandweer heeft daarop direct eerste hulp verleend. Na enige tijd kwam ook een ambulance ter plaatse. ‘Ik wil in ieder geval mijn complimenten geven aan de de brandweer die eerste hulp hebben verleend. En later ook politie en ambulance.’ Het 53-jarige slachtoffer is niet meegenomen naar het ziekenhuis.

 

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX