Menu
Nieuwsoverzicht

Ontdek Onderzoeksstal DrieVeld en Alpuro tijdens de Open Bedrijven Dag in Uddel

12 september 2024

550x gelezen

UDDEL – Tijdens de Open Bedrijven Dag in Uddel en omgeving nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen in onze onderzoeksstal DrieVeld! Tussen 10.00 en 15.30 uur openen wij onze staldeuren bij DrieVeld en bij Alpuro voor het publiek. Ontdek hoe wij dagelijks werken aan innovaties in de kalverhouderij en krijg een uniek inzicht in onze moderne stal.

Maar dat is nog niet alles! Na uw bezoek aan de stal, kunt u aan de overkant van de weg verder doorlopen naar de fabriek voor een rondleiding of u kunt zelf op ontdekkingstocht. Daarna kunt u genieten van een heerlijk kalfsvleeshapje in de Kookstudio.

Voor de kinderen is er volop vertier met een springkussen en ranja. Er is een spannende speurtocht uitgezet waarbij ze op avontuur kunnen gaan. Ondertussen kunnen volwassenen hun kennis testen en kans maken op leuke prijzen, waaronder een vleespakket, met onze prijsvraag.

Mis deze kans niet om een kijkje te nemen achter de schermen bij DrieVeld en Alpuro aan de Elspeterweg 60. We hopen u te zien!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX