Menu
Nieuwsoverzicht

Ons dagelijks brood bij Uddels Goud

19 september 2023

732x gelezen
2

UDDEL – De zomer is voorbij, al zou je dat de laatste weken niet zeggen. Maar we beginnen weer met onze Ouderenmiddagen en op woensdag 20 september a.s. gaan we ons bezighouden met ‘Ons dagelijks brood’.

Een lekkere boterham als ontbijt, een bammetje mee in de trommel of een stokbroodje bij de BBQ. Brood is zeer veelzijdig. En wat fijn dat we in ons dorp nog twee echte warme bakkers hebben die voor een uitstekende kwaliteit en gezond brood kunnen zorgen. Er is ook geen lekkerder geur dan die van vers gebakken brood. “Wat ruikt het hier lekker” hoorde ik laatst een kindje zeggen dat naar school ging, en dat vond ik dus ook al.

De broodbakkers zorgen er ’s nachts voor dat wij vers brood kunnen halen. Maar voordat het bij ons op tafel staat moet er wel wat gebeuren, het is een heel proces. Velen van ons kennen nog wel het bakhuus maar anno 2023 gaat het er wel anders aan toe. Freddy Schreuder, voormalig bakker, weet alles van de bakkerij en komt ons het een en ander daarover laten zien, zodat onze volgende boterham nóg lekkerder is dankzij alle informatie.

Welkom in de Wilhelminahof, Uttilochweg. Van 14.00 tot ca. 16.00 uur. Koffie/thee 0,50 cent per kopje.

Bel voor meer informatie 06 238 44 816

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX