Menu
Nieuwsoverzicht

Onderzoek Woningbehoefte Uddel

31 januari 2020

UDDEL – Vanuit de gemeente Apeldoorn hebben Bosrijck en Udddels Belang het verzoek gekregen om onderzoek te doen naar de vraag naar woningen in Uddel. Met de resultaten van het onderzoek en een overzicht van de verkopen uit de afgelopen jaren zal dit een basis zijn voor nieuw woningaanbod in Uddel.
Samen met Uddels Belang heeft Bosrijck enkele vragen geformuleerd om in kaart te brengen wat de huidige vraag naar woningen is.

Inmiddels is bij alle adressen in Uddels een envelop bezorgd met een invulformulier. Het is ook mogelijk het formulier digitaal in te vullen. Volg daarvoor de link onderaan dit artikel.
We vragen iedereen van 16 jaar en ouder om de vragenlijst in te vullen en aan Bosrijck te retourneren. U dient minimaal uw geboortedatum en woonplaats te vermelden op de vragenlijst. Bosrijck zal uitsluitend de resultaten zonder persoonsgegevens verwerken in de rapportage aan de gemeente.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Arjan van de Steeg van Bosrijck makelaars & taxateurs (0577) 402 229 of met de voorzitter van Uddels Belang, de heer Frank van de Kolk via secretaris@uddelsbelang.nl.

Wij verzoeken u om de lijst uiterlijk 14 februari 2020 bij ons aan te leveren via info@bosrijck.nl of u geeft het document af bij het kantoor van Bosrijck aan de Elspeterweg 63a te Uddel.
Uw eigen inbreng is dus van belang voor het toekomstig woningaanbod in Uddel!
Bij voorbaat dank.

Aanvraagformulier invullen

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX