Menu
Nieuwsoverzicht

Onderzoek naar mogelijkheid bouw nieuw zwembad

6 augustus 2019

APELDOORN – De Gemeente Apeldoorn doet onderzoek naar de naar de mogelijkheid voor de bouw van een nieuw zwembad. Hierbij wordt gekeken naar mogelijke locaties, maar ook naar de faciliteiten die een nieuw zwembad moet hebben.

Op dit moment verzamelt de gemeente informatie en ideeën over mogelijke faciliteiten. In dat kader is al gesproken met de sportverenigingen. Daarnaast vindt de gemeente het ook belangrijk de mening te peilen van inwoners die de zwembaden in Apeldoorn recreatief gebruiken. Bijvoorbeeld voor zwemlessen, baantjes zwemmen of kinderfeestjes.

Daarom wordt er deze week onder andere een vragenlijst voorgelegd aan de bezoekers van de zwembaden. De informatie die hieruit verzameld wordt, wordt gebruikt als input voor het nemen van een besluit over de inrichting van het zwembad.

Deelnemen aan het onderzoek
Inwoners die zelf goede ideeën hebben over de inrichting van het nieuwe zwembad, kunnen een vragenlijst invullen. Deze vragenlijst kan hier ook digitaal worden ingevuld. Dit kan tot en met vrijdag 9 augustus.

Bron: Gemeente Apeldoorn

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX