Menu
Nieuwsoverzicht

Ondernemersvereniging Uddel geeft toeristische kaart uit

22 juli 2017

6

UDDEL    –    De Ondernemersvereniging Uddel is een actieve club ondernemers die er alles aan gelegen is om Uddel te promoten. Zo organiseren ze jaarlijkse zomermarkt, die dinsdag 25 juli a.s. Uddel weer in het middelpunt van de belangstelling zet. In sptember is er de Open Bedrijvendag, wat altijd op veel belangstelling mag rekenen.

Maar men wil ook graag de toerist naar Uddel halen en die heeft men dan ook wel wat te bieden. De Ondernemersvereniging Uddel heeft een toeristische kaart laten maken met daarin opgenomen fiets- en wandelroutes. Het klompenpad, Het Uddelermeerpad, het Fietsknooppunt Uddel en omgeving zijn erin opgenomen. Maar ook een cultuurhistorische route. Kortom allerlei toeristische weetjes over Uddel en omgeving.

Het is niet alleen een mooie kaart voor de toerist in Uddel en omgeving, maar ook voor de Uddelnaren zelf. 

Zaterdagmorgen heeft Chris Jansen namen de OVU aan een paar Uddelse ondernemers, slagerij Boeve en Fietscity Uddel,  een exemplaar van deze kaart overhandigd

De kaart komt te liggen bij verschillende bedrijven/winkels in Uddel, ook op campings. 

Deze toeristische kaart is mogelijk gemaakt door veertien bedrijven uit Uddel en omgeving en ook door een bijdrage van de gemeente Apeldoorn.

Eigenaren van campings in Uddel en omgeving die deze kaart met toeristische tips graag willen hebben voor hun gasten kunnen kontakt opnemen met Chris Jansen, 06-51495138.

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.