Menu
Nieuwsoverzicht

Oliebollenactie Muziekvereniging Juliana

11 december 2023

852x gelezen

UDDEL – 2023 nadert alweer zijn einde en traditiegetrouw bakt Juliana dan weer haar oliebollen en appelflappen. U kunt deze lekkernijen op meerdere manieren in huis krijgen:

  • Heeft u vorig jaar besteld aan de deur? Dan zullen onze leden ook dit jaar weer bij u aan de deur komen om uw bestelling op te nemen. Deze wordt dan 30 december bij u thuisbezorgd.
  • U kunt ze bestellen via onze webshop (https://www.juliana-uddel.nl/product-categorie/oliebollenactie/). De bestelling wordt dan op 30 december bij u thuisbezorgd.
  • Kom ze op 29 en 30 december halen bij onze verkoopkraam aan de harderwijkerweg, naast cafetaria de Viersprong/tegenover de kerk. (8.30-15.30)

Voordat onze leden zich vol enthousiasme storten op de oliebollen zullen we nog één concert geven in ons jubileumjaar. Op woensdag 20 december bent u van harte welkom bij ons kerstconcert. Kom gezellig de december sfeer proeven. Klik hier (https://uddel.info/nieuws/kerstconcert-juliana/) voor meer informatie!

Muziekvereniging Juliana wenst iedereen alvast fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en graag tot ziens in 2024!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX