Menu
Nieuwsoverzicht

Noodzakelijke 35% deelname glasvezelaansluiting nog niet behaald

26 september 2020

UDDEL – De aanmeldingen voor een glasvezelaansluiting stromen binnen bij Delta Fiber! Maar de noodzakelijke 35% deelname is nog niet gerealiseerd. Dus: meld je snel aan (uiterlijk 4 november).
Twijfel je of glasvezel iets voor jou is? De praktijk wijst uit dat je vaak voor minder geld per maand een snellere verbinding krijgt. Twijfel je nog steeds: kies dan voor het goedkoopste jaarabonnement en voor iets meer dan 300 euro krijg je een glasvezelaansluiting in je woning. Hiermee voorkom je de veel hogere kosten van 650 euro die je betaalt als je na 4 november 2020 toch nog een glasvezelaansluiting wilt hebben. En zo zorgen we samen voor de noodzakelijke 35% deelname.

Heb je nog vragen: stel ze aan de stakeholdersco├Ârdinator Kees Zwaan. Hij is bereikbaar via 06 – 20 1984 60 of via kees.zwaan@deltafibernetwerk.nl Je kunt bij hem ook terecht als je voor je recent gebouwde woning de melding krijgt dat er op jouw adres nu geen glasvezelverbinding mogelijk is.

Alleen wanneer we gezamenlijk optrekken in Uddel komen we aan het benodigde aantal aansluitingen. Bij twijfel geldt altijd niet inhalen, bij deze twijfel geldt, wel aansluiten. Nu kan het goedkoop en uiteindelijk helpen en steunen we elkaar. Vooral ook degenen die echt zitten te wachten op een snellere verbinding. Daarnaast hebben we als Uddels Belang de volgende deal bedongen. Wanneer Uddel als eerste dorp de 35% aansluitingen haalt, krijgt Uddel 10 euro per aansluiting betaalt van Delta Fiber. Hiermee kunnen we weer leuk en goede dingen doen in ons dorp.

Tekst: Uddels Belang

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX