Menu
Nieuwsoverzicht

Nieuwsblad De Band stopt per 18 juli

26 juni 2019

UDDEL – Het wekelijkse Nieuwsblad De Band gaat vanaf 18 juli op in andere nieuwsbladen in de directe omgeving. Dat laat uitgever BDUmedia weten.

In 8 van de 9 plaatsen waar nu De Band verschijnt, gaat uitgever BDUmedia andere nieuwsbladen bezorgen, die een meer gemeentelijke binding hebben. Het gaat om de plaatsen Elspeet, Vierhouten, Speuld, Staverden, De Beek, Houtdorp, Koudhoorn en Garderen. Door deze aanpassing komen de verspreidingsgebieden meer overeen met de gemeentegrenzen en wordt het verspreiden van twee BDU-kranten in één plaats stopgezet.

Nieuwe verspreidingsgebieden
Nieuwsblad Veluweland verschijnt al langer in de gemeente Nunspeet en zal voortaan ook bij de inwoners van Elspeet en Vierhouten bezorgd worden.

Het Kontakt Ermelo komt voortaan ook in Speuld, Staverden, De Beek en Houtdorp, waardoor de gehele gemeente Ermelo wordt bereikt.

De inwoners van Koudhoorn zullen nieuwsblad De Puttenaer ontvangen. In Garderen wordt al ‘Barneveld huis-aan-huis’ verspreid en dat blijft zo. Hier kunnen inwoners ook kiezen voor dagelijks lokaal nieuws via een abonnement op dagblad Barneveldse Krant.

In Uddel komt er geen opvolging van Nieuwsblad De Band, aangezien BDUmedia geen krant uitgeeft in de gemeente Apeldoorn.

Als gevolg van deze wijzigingen worden de oplages van Veluweland, Het Kontakt Ermelo en De Puttenaer verhoogd.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX