Menu
Nieuwsoverzicht

Nieuwe Wilhelminahof aan de Uttilochweg in gebruik genomen

6 januari 2021

11

UDDEL – Het nieuwe gebouw van de Wilhelminahof aan de Uttilochweg is eindelijk in gebruik genomen. Vlak voor het nieuwe jaar heeft de verhuizing plaatsgevonden. Vanaf deze week eten de ouderen in een prachtige nieuwe zaal.

Tekst loopt door onder de foto’s.

“Dankzij vele vrijwilligers konden we vlak voor het nieuwe jaar alles verhuizen vanaf het oude pand aan de Essenkamp,” vertelt Kees Zwaan, voorzitter van de Stichting Ontmoetingscentrum Koningin Wilhelminahof (SKWH). “De oude locatie is inmiddels verlaten en op 31 december opgeleverd aan Veluwewonen.”

Op maandag 4 januari kwamen de eerste bezoekers. Het bouwproject aan de Uttilochweg is nog niet afgerond. De eerste appartementen worden deze maand opgeleverd. Nog niet alles is verhuurd, er zijn dus nog appartementen beschikbaar.

Volgens Kees Zwaan is het einde gelukkig wel in zicht. “De grote zaal en de keuken zijn klaar. Er moet nog meubilair komen voor de kantoren en tuinkamer. Hopelijk wordt de bestrating ook spoedig gelegd, dan ziet het er ook gelijk weer heel anders uit.”

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX