Menu
Nieuwsoverzicht

Nieuwe leden welkom bij Schietvereniging Trefpunt

13 september 2023

708x gelezen

UDDEL – Voor de leden van Schietvereniging Trefpunt uit Uddel gaat het nieuwe schietseizoen weer beginnen. Vrijdag 15 september 2023 is de eerste verenigingsavond van het nieuwe seizoen in Het Blanke Schot in Uddel. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Geïnteresseerden zijn hartelijk welkom op de komende vrijdagen bij Schietvereniging Trefpunt om eens kennis te maken met de sport. Na drie vrijblijvende schiet avonden kan er besloten worden om wel of geen lid te worden. Deze drie avonden zijn dus gratis.

Schieten kan met luchtgeweer staand, luchtgeweer opgelegd, maar ook met luchtpistool.
Locatie: schietkelder in dorpshuis het Blanke Schot.

Het schietseizoen bestaat uit 33 schietbeurten. Het minimum aantal schietbeurten om voor een prijs in aanmerking te komen is dit seizoen vastgesteld op 26.

Alleen de 26 hoogste scores zullen in de einduitslag worden geteld. Dit betekent dat van iemand die alle 33 series heeft geschoten de 7 slechtste series uit het klassement worden geschrapt. Als je een week verhinderd bent is het de volgende keer mogelijk om een dubbele serie te schieten en dus een schietbeurt in te halen.

De contributie bedraagt voor dit seizoen € 90. Junioren (t/m 17 jaar) € 70.

Van harte welkom namens bestuur SV Trefpunt.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX