Menu
Nieuwsoverzicht

Nieuwe gebouw Wilhelminahof geopend!

11 juni 2022

2155x gelezen
15

Vandaag was het dan zover, de officiële opening van het nieuwe gebouw van de Wilhelminahof. Zoals jullie weten was iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. Van dit aanbod is goed gebruik gemaakt. Leuk om te zien dat we als vele diversen met onze eigen achtergronden toch ons samenvoegen bij dit heugelijke moment.

Cornelis Bosch heeft enkele woorden gesproken over het ontstaan van het pand. Daarna werd als verrassing een van de bewoners (Frieda Pronk) uitgenodigd om samen met Willem Kok namens Stichting Vrienden de vlag te hijsen. Dit was omdat ze vandaag jarig was. Waarna de muziekvereniging Juliana inzette met de muziek.

Het was een ontzettend gezellige, goed bezochte dag. Velen verwonderden zich over de ruimte, het mooie pand met terras en de tuin. Veel mensen hebben kennis genomen van de verschillende activiteiten die Uddel Samen biedt. Ook werd het hele pand, inclusief diverse bewoonde appartementen, de tuinkamer en de logeerkamer bezichtigd.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX